macel intre PSD-isti la Andronic “acasa” :d

postat de dracu in 2008-10-04 19:26

Andronic a lansat o goanga pe blogul lui.

si anume ca Baselu i-a propus Prostanacului sa ii ofere jobu de prim ministru (daca PSD castiga alegerile), cu conditia ca sus numitu prostanac sa nu-l “incurce” pe Base la prezidentiale. si ca Base l-ar prefera drept contracandidat, in locul puternicului si popularului Prostanac (de care Dan Andronic sugereaza ca s-ar teme ) pe Cristian Diaconescu , impotriva caruia Base ar candida fara greturi.

cateva consideratii cu privirea la intoxicarea (la care numa niste retarzi ar pune botu, aka PSD-istii) pe care o incearca sfatuitorul lui Mototoliceanu:

* Base se teme de concurenta lui Geoana. adica a Prostanacului. pe care l-a batut de l-a umplut de sange, din primul tur de scrutin. nu ma pot opri din ras, si tre sa fii cu adevarat PSD-ist ca sa pui botu la asa ceva.

* Diaconescu (unul dintre foarte putinii PSD-isti frecventabili, dupa parerea mea, si cu un aspect de om cu care poti discuta, spre deosebire de restu primatelor din PSD), ar performa cu mult mai slab decat Prostanacu.
cred ca e inutil sa subliniez cam ce succes in alegeri ar putea avea cineva care poarta porecla asta.

romanii sunt manelisti, marlani, prosti si cum mai vreti sa le spuneti. da cu siguranta nu vor vota pe cineva care poarta o asemenea porecla. mai degraba castiga un hotz (Mazare, de exemplu), decat un prost.

Consecinta micii manipulari e ca Catalin Stoichita si cu Cristian Diaconescu au inceput sa-si dea la oase pe blogul lui Andronic.

io ii sustin pe amandoi in demersul asta. Conform principiului “un PSD-ist bun e un PSD-ist mort”. sau, fiind ceva mai tolerante vremurile din ziua de azi: “un PSD-ist bun e un PSD-ist trosnit. mai ales daca e trosnit de ai lui”.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Octombrie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s