un articol excelent

postat de dracu in 2008-06-03 22:47

si despre prostia “miticilor”. sa nu fie cu suparare, io cand spun “mitici” nu ma refer la numai la bucuresteni, ci la romani in general.

ideea ca “ii pedepsim” pe politicieni refuzand sa votam mi se pare o mare prostie.
sa explic si de ce.

in primul rand, ducandu-ne la vot avem ocazia (SINGURA!!! pentru ca Justitia oricum nu se atinge de ei) sa ii pedepsim pe cei care nu si-au facut treaba.
intr-un mod foarte simplu: taindu-le accesul la cascaval. votand pe dusmanii lor. care dusmani, 100% vor fura si ei, dar poate macar vor face ceva si pentru noi. sau poate nu. asta n-avem de unde sa stim.
dar macar exista o sansa ca urmatorul sa faca si un pic de treaba. in cele din urma, dupa 4, 8, 12, 16 sau 100 de ani, se va nimeri si unul care sa faca treaba, chiar daca e hot. vedeti Timisoara , Cluj, Sibiu, Sectorul 3. deci se poate.

al doilea motiv pentru care mi se pare o prostie refuzul votului este faptul ca, fiind foarte putini cei care se prezinta la vot, e cu mult mai usor sa fie cumparati sau / si prostiti.

mi-ar place ca votul sa fie OBLIGATORIU. nu votezi, sa dea o amenda d-aia tzapana. salariul mediu pe juma de an, sa zicem, ca sa se simta la buzunare. sau, daca tot nu votezi, sa-ti fie retras dreptul de a vota.
in fond, de ce sa beneficiezi de un drept pe care nu dai 2 bani???

de la ce m-am luat?
“cetatenii” sectorului 3 din Bucuresti, desi se pare ca au un primar capabil, care si-a dat silinta sa faca cat a putut (si culmea, nu prea am auzit nici acuzatii de hotie la adresa lui), au suferit de o imensa durere de penis cand a fost vorba de vot.
au lasat astfel posibilitatea PSD-ului ca, daca ar fi reusit sa-si mane electoratul la vot, sa fi castigat primaria. si sa ajunga primar vr-un Marean.

acu, ziceti si voi, nu sunt prosti aia din sectorul 3 care nu s-au deranjat sa vina la vot???

scrie f misto Turcescu aici.

p.s. culmea, Negoita a fost tot baiat subtire, si nu le-a reprosat nimic aborigenilor din zona care nu si-au miscat curu catre sectiile de votare. desi banui ca in gandul lui era ceva de genul “Futu-va-n gura sa va fut de marlani!”.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Iunie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s