… si o ziarizda

postat de dracu in 2008-05-26 11:33

o ziarizda pe nume Adriana Dutulescu. de la Cotidianul.

iata titlul articolului:
“Emil Boc, la un pas de a deveni pericol pe străzile Clujului”

no bine, zic, ia sa vaz ce a mai facut piticu asta cu cap mic (spre deosebire de ala cu capu mare).

citind articolul, aflam ca “Preşedintele PD-L, Emil Boc, a fost implicat într-un incident auto soldat cu tamponarea unui alegător din oraşul unde candidează la primărie.”

si, din prima fraza, se spune ca “Maşina lui Emil Boc, condusă de şoferul acestuia, a fost la un pas de a intra în plin în maşina candidatului PSD la primărie, Remus Lăpuşan.”

sublinierea imi apartine.
fraza de mare efect artistic, si prin care ziarizda is arata blonzimea si competentele profesionale (sper ca se pricepe macar la supt, ca e clar ca ziarizda ce priceperi are) este urmatoarea:
“Întrebarea care se ridică este dacă Emil Boc a raportat incidentul auto la poliţie, având în vedere păţania aproape similară a fostului său coleg de guvernare, ministrul Ludovic Orban, implicat într-un uriaş scandal de imagine din cauza neraportării la poliţie a accidentului auto din luna ianuarie.”

Intrebarea care se ridica, zic io, e cat de prost tre sa fii ca sa acuzi pe cineva (Boc) de ceea ce a facut altcineva (SOFERUL lui Boc. De ce ar fi trebuit sa raporteze Boc accidentul?? in calitate de ce? colet pe bancheta din spate??? si daca Boc era in autobuz, metrou, vapor sau avion, tot OBLIGATIA lui era sa raporteze la militie??? Intreb si io, ce zici blondo??

ah, daca ziarizda are date certe si inregistrari care sa dovedeasca faptul ca Piticu i-a zis soferului “coae, calca-l pe alegatoru ala, sa-l vad intins pe asfalt”, ar putea eventual sa-l acuze, dar nu de accident, ci de instigare la crima. sau cum dracu s-o chema infractiunea aia.

aluzia “subtila” la accidentul PROVOCAT DE LUDOVIC ORBAN, in persoana, si nu de soferul lui, sugereaza cum ca si Piticu e cu musca pe caciula, si deja manca cacat, deci e condamnat, ce mai incolo si incoace, Cotidianu l-a prins si l-a futut si p-asta, ei e cei mai culi.

baaaaaahhhhh…. aloooooo.. Cotidianu!!!!
mai aveti p-acolo cineva care sa isi dea cu parerea despre articole “asta merge; asta nu merge; fah, esti proasta, asta la gunoi etc”, sau va verifica acu articolele Tanti Maria de la Catavencu???

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Mai 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s