Ilici Ilici uber ales

postat de dracu in 2008-06-05 00:19

batrana jigodie inca mai respira.

inca mai invenineaza, musca, si n-are nici o remuscare pentru oamenii al caror ucigas moral este. ar fi surprinzator , de altfel, din partea unui ticalos de o asemenea anvergura.

dupa ce unii i-au mai amintit ticalosiile, incerca inca sa mai prosteasca lumea. daca reuseste, nu e vina lui, ci a voastra.

Domnul Băsescu, ca şi domnul Blaga, de altfel, trebuie să ştie că pe 13 iunie 1990 – la numai trei săptămâni după alegerile din 20 mai, bande de elemente declasate, anarhice, înfierbântate şi stimulate de forţe interesate, din interior şi din afară, au atacat şi devastat clădiri ale unor instituţii publice – Poliţia Capitalei, Ministerul de Interne , SRI şi Televiziunea publică, creând o stare de haos şi panică, în condiţiile anihilării acţiunii forţelor de ordine (a se face că uită aceste împrejurări este impardonabil pentru oameni care atunci aveau şi îndatoriri publice)!

Deci – un prim lucru – omis cu bună ştiinţă de cei interesaţi – nu minerii au provocat, atunci, actele de violenţă, ci alte forţe (nemulţumite de rezultatele alegerilor din 20 mai). Iar sosirea lor la Bucureşti, ca şi a altor grupuri de cetăţeni din judeţe vecine, a fost provocată tocmai de actele de vandalism săvârşite de elemente iresponsabile (care vehiculau şi lozinca demagogică – “Singura soluţie – înc-o revoluţie”). Nu i-a “chemat” cineva anume, cum se insinuează, “pentru a înăbuşi opoziţia” sau “manifestanţii din Piaţa Universităţii” – formulă aberantă (manifestaţia din Piaţa Universităţii încetase imediat după alegerile din 20 mai!).

Desigur, şi violenţele săvârşite de mineri în zilele de 14-15 iunie, au provocat, la rândul lor, reacţii motivate de dezaprobare şi au afectat imaginea noastră internaţională!

Dar, să pui toate aceste acte rebele, provocate cu intenţii clare de destabilizare a unei structuri fragile de stat, care abia trebuia să se reconstituie, în urma alegerilor din 20 mai – tocmai pe seama celor ce se străduiau să apere stabilitatea ţării şi să construiască noile instituţii ale statului de drept – este o mârşăvie!”

deci nu minerii sunt vinovati ca au luat lumea la omor, LA CHEMAREA JIGODIEI COMUNISTE, ci amaratii aia care dormeau in cort sunt vinovati.

nu dau link catre blogul jigodiei, pentru ca mi-e sila.

Votati-l ma pe Oprescu, omul lui Ilici.

daca mai faceti gat, si nu va convine ceva, vorbeste imediat cu Tatuca, sa mai organizeze o excursie a minerilor, sa mai planteze niste flori. pe mormintele voastre. sau ale copiilor vostri.

si sa nu uitati sa-l votati si pe Ilici, sa se aleaga si el macar un parlamentar, ceva. in loc sa se odihneasca pe vreo 50 de ani in puscarie, pentru crimele lui, e bine mersi, in Parlament.

PE BANII VOSTRI. ai celor caftiti, macelariti si arestati ilegal.

p.s. tara de cacat, care isi merita soarta. am mai zis asta? nu-i bai, ma repet.

TARA DE CACAT!

“Frati mineri: ma adresez dumneavoastra de asta data, multumindu-va pentru raspunsul de solidaritate muncitoreasca pe care si de asta data l-ati dat, LA CHEMAREA NOASTRA”

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Iunie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s