Taxa pe futut

postat de dracu in 2008-03-20 12:40

Aici gasiti o noua idée geniala a liberalilor de a mai mulge niste bani pt platitu pensiilor pt care “e bani, dom’le”.

Taxa pe centralele de apartament. Ca ce pula, mea, doar nu va credeati voi mai smecheri, astia care aveti centrale, sa scapati de biruri si de dependenta de stat.

Deci lu tov secretar de stat (degeaba) Adrian Ciocanea, seful Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE) i-a cacat mintea ideea asta. Ca deh, ca un adevarat reprezentat al Partidului Leberal Patrician, singur lucru la care il duce capu, in afara de furaciuni, e sa mai puna niste biruri.

Propun pe aceasta cale guvernului liberal, in cel mai serios mod cu putinta, sa puna o taxa pe futut.

Sa se monteze la curu tuturor gagicilor peste 16 ani (ca cica de la varsta asta ai voie legal la sex, sub 16 e infractiune) contoare (la alea maritate pe bani sotilor, la alea ne-maritate printr-o taxa noua speciala), care sa numere de cate ori da din cur barbatu. E un pic mai complicat in cazu lesbieneler, iar poponarii s-ar putea sa scape. Sau ca sa nu scape nici astia, ar putea monta la curu tuturor cetatenilor. Io stiu, cu un tarif modic de 0.1 centi/ciclu dute-vino. O sa fie avantajati impotentii, si cei cu ejaculare rapida. Si o sa profereze la greu zoofilia. Desi, ca sa nu scape nici asta netaxata, ar putea pune contoare d-astea la curu tuturor animalelor si pasarilor de casa. Desi, raman pestii si salbaticiunile. Dar cu o actiune bine organizata (Hrebe ar putea fi implicat), si astea ar putea fi contorizate.

‘va’n gat sa va fut de nemernici…..

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Martie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s