Manifest: Vreau Parlament de Manelisti si Fotbalisti

postat de dracu in 2008-02-05 21:56

Lasati naibii bolovanii jos, si ascultati mai intai ce am de zis. Dupa-aia puteti sa si aruncati, daca mai e cazu’.

Scuza cea mai des invocata de dusmanii votului majoritar e “se umple Parlamentul de manelisti si fotbalisti”. Ok, io personal consider ca un Parlament alcatuit din manelisti si fotbalisti ar fi de departe cu mult mai decent si mai performant decat oricare dintre parlamentele de la 89 incoace. Sa va explic si de ce:

1. atat manelistii, cat si fotbalistii, sunt obisnuiti sa se duca la munca. Ganditi-va ce ar insemna ca un manelist sa aiba programata o nunta grasa, si sa decida brusc ca n-are chef de munca. Il mai cheama pulea a 2-a oara sa cante.

Idem, ce ar insemna pentru un fotbalist sa traga chiulu de la un meci al nationalei. A belit-o scurt.

Puliticienii nosti, in mare majoritate, calca al naibii de rar pe la serviciu.

Deci am lamurit un aspect, manelistii si fotbalistii ar fi cu siguranta cu mult mai constiinciosi decat actualii trantori.

Scor M&F – P = 1 – 0

2. Nu doar ca fac act de prezenta la munca, da sunt obisnuiti sa munceasca de curg apele pe ei (la propriu).

Manelistu, daca se duce la munca, chiar tre sa munceasca (cante), si nu poa sa doarma, citeasca ziaru, stea la cafele, sau scarpine-n cur. Munca naspa, pe bune. Mie nu mi-ar conveni sa-mi tufleasca orice borat o bancnota de 100E cu flegma pe frunte. Fin’ca-s lautar simpatic.

Fotbalistu, sa se duca la meci, si in loc sa fugareasca mingea, sa seada pe marginea terenului la o barfa cu asistenta personala. Sau sa-si bage pula si sa plece in timpul meciului la o cafea. Nu exista asa ceva.

Ai nostri puliticieni dorm de se caca pe ei, atunci cand binevoiesc a se duce la munca. Sau citesc. Logic, orice altceva in afara de ce voteaza. Ei citesc de-alde „Libertatea” & shit.

Scor M&F – P = 2 – 0

3. Angajatul de consilieri, experti, etc.

Se stie clar ca fotbalistii se semneaza cu des’tu. Motiv pentru care au oameni angajati care sa le spuna ce, cand, si unde sa semneze. Aia mai cu oo, au chiar si PR.

La capitolu asta manelistii nu prea puncteaza, ca nu i-am auzit sa aiba si ei ceva manajeri.

In schimb, in conformitate cu ce zice nea asta, actualii puliticieni angajeaza expertii si consilierii pe criterii de „hai coaie sa-i dam si lu asta un os de ros, ca-i vai pula lui. Si n-are ce manca. Nu conteaza ca-i prost de rage, senilizat, schizo, si n-are nici o treaba cu domeniul cu pricina. Cui pula mea ii pasa pan’la urma?”

Deci cu siguranta fotbalistii si manelistii ar angaja niste profesionisti pentru pozitiile de experti si consilieri, si nu niste pule care n-au mai prins loc in Parlament.

Scor M&F – P = 3 – 0

4. Manelistii si fotbalistii fura cu bun simt. Adica se feresc sa plateasca impozit la banii pe care ii castiga prin munca. Spre deosebire de puliticieni, care fura cu nesimtire. Si fara sa munceasca, decat strict pt furaciuni.

Scor M&F – P = 4 – 0

5. Reactie fotbalisti cand au fost acuzati de diverse magarii de catre DNA:
„punem la dispozitia DNA toate documentele pe care le cer, ne prezentam ori de cate ori ni se cere, vom dovedi ca suntem nevinovati, nu ne e teama, stim ca nu am incalcat legea”.

Reactie puliticieni in aceeasi situatie:
„Politie politica, dictatoru, haolio, hitler, stalin, incalcarea constitutiei, imunitate”.

Scor M&F – P = 5- 0

5. ultimu aspect, si unu important:

Profesionalismul.

Clar ca manelistii si fotbalistii n-au nici o treaba cu legislatia. Dar macar au o urma de bun simt, si stiu cat ii duce capatzana.

Pe de alta parte, e clar ca actualii puliticieni sunt fix la fel de competenti ca cei de mai sus. Daca iei in consideratie faptul ca 90% din ei sunt politruci, oameni care n-au avut in viata lor un job pe bune. Care nu stiu ce inseamna ca munca ta sa produca ceva. Absolventi de GG Dej, securisti, prim secretari, secretari utc, secretari cu propaganda, procurori ceausisti, militieni, judecatori comunisti, manechini, turnatori etc etc.

Iar daca mai pui la socoteala ca aproape fiecare lege pe care o fac incalca Constituia, cred ca am lamurit deja problema „profesionalismului” puliticienilor.

Zero puncte pt toti la categoria asta.

Scor final Manelisti & Fotbalisti vs Puliticieni
5 – 0

QED.

Voi de care Parlament vreti, mah?

p.s. nah, mai dati cu pietre acu?

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Februarie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s