Mai bine facem o nedreptate decit sa ingaduim o dezordine.

postat de dracu in 2008-04-04 16:14

“Mai bine facem o nedreptate decit sa ingaduim o dezordine.”

„Discutia este de ce nu s-a intervenit mai agresiv, pentru ca ar fi mai bine sa facem o nedreptate, decit sa ingaduim o dezordine.”

Va inselati.
Aceste declaratii nu apartin Partidului Noua Dreapta. Nu apartin nici Partidului Comunist Roman. Nici macar Partidului National-Socialist (aka nazistii).

Nu, oameni buni si femei, aceste declaratii apartin unui demn reprezentant al Partidului National (si Socialist) Liberal.

Dobitocul cu pricina, creierul de militian prost si de stalinist raspunde la porecla de „Puiu”. Hasotti.

Retardatul de mai sus, precum Hitler si Stalin, e de parere ca e de preferat sa crapam capu catorva, decat sa se deranjeze cumva diversi indivizi, vremelnic pe functii de conducere .

Avand in vedere ca n-am auzit pana acu o declaratie din partea PNL care sa spuna:

„Nu-l cunoastem pe retardatu cu pricina, si in secunda 2 dupa ce a facut respectiva declaratie a fost dat afara cu bocanci in cur din PNL”.

e clar ca politrucul are acceptul PNL de a exprima asemenea pozitie, declaratia lui reprezentand opinia PNL in privinta libertatii individuale si a libertatii de exprimare.

Ca sa rezumam:

Opinia OFICIALA (din moment ce nu a fost dezmintita) a PNL in materie de drept la libera exprimare si libertatea individului este:

„Mai bine sa facem o nedreptate, decit sa ingaduim o dezordine.”

Asta daca cumva va intrebati la ce se refereau nazistii de PNL-isti cand spuneau ca „nu e liniste in tara, iar noi vrem scandaluri”.

Asta e linistea pe care ne-o doresc liberalii: vrei sa protestezi = pulanu pe spinare; nu esti de acord cu politica lor = puscaria te mananca. Te nemultumeste ca si-au mai marit salariile? Sa zici mersi ca nu iti planteaza flori in stil iliescian. Ca doar nu degeaba is prieteni la catarama acu, se pare ca au nevoie de experienta lui profesionala in batut „golani”.

Profit de ocazie ca sa le urez celor care imi tot explica ce dictator e Base sa isi traga cateva serii de palme, cu bocancu, daca se poate.

Si se arunce o privire acolo unde sunt intr-adevar semne clare de dictatura: IN PARLAMENT.

(Hint: cu “dictatura” lu Base m-am lamurit cand a fost suspendat ca “exercitiu democratic”. Ia incercati voi sa faceti un “exercitiu democratic” de suspendare / demitere a parlamentarilor, si vorbim dupa aia din nou de dictatura).

Acu, are cineva coaie sa depuna o plangere penala la adresa militienilor care i-au arestat pe fraierii aia? Si pe langa militieni si sefii lor, si la adresa cretinului de Hasotti? Vorbiti cu un avocat, ca sa va zica exact la ce infractiune se incadreaza. Cred ca e moca sa faci plangerea, sau poate platesti o taxa de timbru pt o plangere penala adresata Parchetului.

Si daca nu face nimeni, s-o sugeti sanatosi mai departe. D-aia isi bat pula de voi toti retarzii si lotrii ca Hasotti, Tariceanu, Patriciu, Morega, Vanghelie a.s.o.

Fin’ca sunteti fraieri, si in loc sa puneti ranga pe ei, dupa ce o sugeti mai si inghititi. Si dupa aia va plangeti ce rai sunt ei.

L.E.
din comentariile de la hotzniuz:
Culmea ironiei – individul face parte din Comisia pentru drepturile omului, culte şi minorităţi
vezi http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ID=48

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Aprilie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s