Incepe sa sa fasaie treaba?

postat de dracu in 2008-04-01 18:21

Nah, ca va zisei io de mult ca preturile la cocioabe prin romanica sunt aberante…. Vedeti aici ca incep si ei sa recunoasca.

Uite ca incet incet incepe sa fasaie balonu. Astia de pe la imobiliarele masii au recunoscut ca au vandut mai putin cu 50% fata de anu trecut. Chiar daca numa cu un sfert de gura.

Ba, pe langa asta, au mai scapat si porumbelu cu o scadere de 10%. Cel putin pe piata apartamentelor vechi. Conform altora, jumatate din apartamentele noi finalizate rad ca proastele in soare fara nici un pinguin in ele. Asta fin’ca au fost cumparate pt a fi vandute cu 50% mai scump, si sa vezi dracia dracu ca pinguinii astia de romani nu vor sa marce banu.

De fapt nu ca nu ar vrea romanii, fin’ca romanii is prosti, da’ nu le mai da banca credit pe 750 de ani asa de usor. Ca sa nu mai spui ca dobanzile s-au cam dublat fata de anu trecut.

Io personal ma bucur ca am luat ceva relativ ieftin (fin’ca nu-i in bucuresti). Da cred ca o sa mai astept inca vreo 2-3-4-5 ani cel putin pana schimb apartamentu.

In primu rand fin’ca si sa vreau, n-am acu lozu. Si in al 2-lea rand, astept sa se duca pulii de tot economia. De a 2-a se ocupa cu mult succes “liberalii” nostri, care acu vor sa mai dea un ultim buf cu pensiile. Sa le mai mareasca o tura, ca doar ce pula mea, bani sunt. Cum au fost si tura precedenta.

Euroiu face un galop de sanatate spre 4 lei, si oricat se chinuie BNR-ul sa ii puna talpi, nu poa sa faca altceva decat sa netezeasca caderea leului, dar nu sa il opreasca.

Deci io va sfatuiesc sa va negociati salariile in euro, indiferent cat creste leul. Acu nu mai creste de fapt. Si sa va abtineti de la credite d-astea pe viata. Mai bine stati cu chirie. Ganditi-va ca o sa platiti pana la urma dublu, si cand o sa terminati de platit o sa fiti fericitii proprietari ai unui apartament vechi de 40-50-60 de ani. Bineinteles, daca nu pica pana il terminati de platit.

Hai bafta.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Aprilie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s