Campanie: Omorati fiecare cate 5 caini vagabonzi!

postat de dracu in 2008-04-14 13:41

Ai copil acasa? Vrei sa traiasca? Vrei sa nu sfarseasca sfasiat de caini?
Mergi si iti cumpara otrava de sobolani, investeste in ceva carne / carnati / parizer ieftin, umple-l cu otrava, si hraneste minim 5 caini fara stapan . Daca vrea careva sa protesteze, infundati-i pe gat si lui un carnat cu otrava de sobolani.
Nu mai lasati totul la voia statului. Cretinii din parlament au orice alte griji decat bunastarea cetateanului. Da, ceea ce va indemn sa faceti ESTE ILEGAL.
Dar judecati singuri, ce este mai important: o lege facuta de un cretin, si adoptata de niste cretini, sau viata voastra si a copiilor vostri?? Daca legea e mai importanta, asta e. Sa nu va plageti de muscaturi sau daca va este omorat copilul. Fiti mandri ca ati respectat legea, chiar cu pretul vietii copilului vostru.
Da, majoritatea cainilor sunt animale nevinovate. La fel sunt si sobolanii, si soarecii, si gandacii de bucatarie. Doar ca pentru aia nu se zbate nimeni.
Iubiti animalele??? Luati cainii acasa. Si tineti-i, dar respectand conditiile legale. Daca nu le respectati, sa va luati amenda 100 mil / luna/ caine. Eventual si parnaie. Iar cainii sa fie eutanasiati.
Donati-va tot salariul creerii si functionarii unor adaposturi pentru ei. Daca nu faceti asta, e vina voastra ca sunt cainii omorati.
Daca cineva vrea sa preia mesajul, e binevenit.
VOI hotarati daca copii vostri vor fi muscati de caini sau nu. Nu statul. E voastra e responsabilitatea daca se mai intampla asta!
Invatati sa va luati viata in maini, nu mai asteptati de la altii (mai ales de la aia care nu dau o ceapa degerata pe viata voastra) sa va protejeze.

Later Edit:

Pentru curiosi, vedeti aici ce pot face “dragutele animale nevinovate”.

LLE:

vedeti aici si raspunsul pe care il dau celor ce ma injura pentru asta.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Aprilie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s