the big day

postat de dracu in 2008-01-26 12:55

sa incep ca un politician:

DECI, azi e ziua cea mare. peste cateva ore se deschide mareata expozitie, care ca orice lucru de calitate e mic (adica numa 20 de poze) si perisabil (adica o sa fie expozitie numa azi, pt 2, maxim 3 ore). fin’ca-i la ambasada, si nu poti sa flenduri sute de oameni timp de cateva saptamani prin cladirea ambasadei.

asa ca in juma de ora ma car de la birou, si ma duc acasa sa ma fac frumos (of course, atat cat se poate. ceea ce nu inseamna f mult ) barbieritu are rolul principal in asta. de fapt, inlocuiesc stilu de barba “caveman”, asortat cu tunsoarea zero, cu o barba taiata in stil grecesc. la care se adauga si mustata, totusi. daca inca n-ati picat in cur la auzu descrierii mele, suntteti bulangii, da?

presa n-am invitat, ca sa nu fiu obligat sa procedez precum de i-au taiat capul unui ziarist. si din motivu ca, aidoma confratilor din Romanica, si bulangii astia de aici scriu de naspa daca nu le dai spaga. ei totusi inca mai sunt in epoca pionieratului spagii in presa, adica se practica spaga in produse (oi, vin, sticle de viziki). mai au pana sa ajunga la contracte de publicitate, joburi de consilier/ purtator de cuvant /firme care fac afaceri cu statu. deh, sunt micuti, da o sa creasca si ei.

posibil totusi sa cheme dom consilier de la ambasada de pe unii pe care ii stie deja, si care isi iau spaga mai mult sau mai putin regulat, asa ca e posibil sa nu dea cu pietre in mine.

ca alta idee, renunt si io la bocanci/tricou/vesta, si imi pun o camasa, sacou si pantofi. asta chiar e un eveniment de incerciut cu rosu in calendar.

aaaaahhhh.. si pe langa mine, au mai bagat cei de la ambasada si eventul cu unu de-i zice eminescu, nu stiu daca ati auzit de el. o zis ne-a consilieru ca de ce sa nu impuste 2 (io si cu Eminovici) iepuri dintr-una. daca tot e balci.

amu tre sa tin si un spici, chestie care mi se pare destul de naspa. ce sa le zic? “uitati-va bah pe poze, ziceti ca va plac (ca va sparg daca nu), si ca vreti sa le cumparati cu 1000$ bucata, dar v-ati uitat carnetu de cecuri acasa, bagati sub nas un piscot s-o sampanie, si valea acasa ca poate aveti treaba”??? ma impusca nea consilieru si cu nea ambasadoru.

va tin la curent (maine) daca ziua de azi se lasa cu ziaristi torturati si macelariti, ok?

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Ianuarie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s