Sluga lui Nea Dinu (Tariceanu) – CMMCIV

postat de dracu in 2008-01-10 16:01

CMMCIV adica Cel Mai Mare Cretin In Viata.

am citit “raspunsul” pe care dobitocul care functioneaza pe post de perie de WC la nea Dinu i l-a dat lu Base. ca raspuns la cererea de “Ba boule, in mortii matii, pe vaca aia cretina vrei s-o pui la Justitie???”

iata mai intai niste citate din opera lui nemuritoare:

1. “Ar fi nedrept sa analizam doar aceste doua cazuri (flota si maihaileanu) pentru a judeca mandatele dumneavoastra de Primar al Capitalei sau de Presedinte al Romaniei”.

2. “Atunci (casa parintilor MM), nu ati sustinut ca doamna Monica Macovei ar trebui sa renunte la functia de ministru al Justitiei, nici ca imaginea Justitiei ar avea de suferit sau ca ar scadea increderea in Justitie la nivelul opiniei publice si al partenerilor europeni. Sunt ferm convins ca dezbaterea asupra reformei din Justitie nu ar trebui sa fie purtata cu argumente de imagine”.

3. Tariceanu sustine ca reactia presedintelui “este cu atat mai nejustificata cu cat, fata de nominalizarea doamnei Norica Nicolai, nu au existat obiectii sau proteste, nici din partea societatii civile si nici a asociatiilor profesionale”.

il lamuresc aici pe bou baltii de Tariceanu in privinta urmatoarelor (desi nu ma citeste, asa ca mesaju e mai mult pt liberali):

1. bai cap de pula, diferenta intre Base si vaca de Norica e ca Base A FOST ALES. da, de noi, de pulime. chiar daca a bagat si el o casa in buzunar (ca multi altii), si voi mancati cacat cu flota (se pare ca toata lumea “uita” ca cele contracte au fost semnate de fapt de catre Vaca si altii). si de hotararile Justitiei in dosaru Flota ai auzit??? desi e de cacat Justitia, inca n-a fost abolita. tu vrei sa o NUMESTI pe o nesimtita care a incalcat legea in vazul lumii, chiar daca colegii ei de hotii au scos-o cu basma curata, si au pedepsit-o doar parinteste, in loc sa ii dea un bocanc in cur vitei. Dar a fost DOVEDITA SI PEDEPSITA.

2. ca un cap de pula ce esti, madam MM ar trebui sa te dea in judecata pt calomnie si insulta. pt ca aceeasi Justitie de cacat, a stabilit ca in cazul casei MM in care locuiau parintii MM, altcineva a tres sforile, si nu MM. ci neamurile celor cu care parintii ei imaprteau casa aia nationalizata.

3. nici n-am cuvinte sa-ti spun cat esti de cretin. invata in pizda matii sa citesti, si arunca un ochi prin presa. prin toata, ca sa nu zici ca te trimit la pretenii lu Base. fa o socoteala cati viseaza sa o vada pe imbecila aia ministra, si cati ar vrea sa o vada dupa gratii.

4. ai uitat sa zici imbecilule ca e si betiva madam MM. ca sa aiba motive sa te dea in judecata mai abitir.

Sigur, ce pula mea conteaza imaginea publica si incalcarea legii pt un ministru de Justitie? de ce pula mea nu-l pui pe Costica Argint la Justitie, ca omu are cunostinte beton in domeniul justitiei (from inside), are si experienta internationala (urmarit de interpol), si a reusit sa traga pe pula atat statu roman (de unde a fugit), cat si pe cel italian (care i-a acordat azil politic). E si bun preten cu Cioro, ca si cu tine, de altfel, deci ar fi candidatu ideal ca ministru al Justitiei. de romani oricum va bateti toti pula in permanenta, Base n-ar putea sa se opuna, asa ca, de ce nu???

acu pe bune ca m-am enervat.
un calduros “Muie mah, retardatilor”, oricui voteaza PNL cat timp sunt hartiile igienice ale lui Nea Dinu la conducere.
puteti sa va enervati, sa ma injurati, bag pula-n ea de democratie, sunteti niste cretini si retardati.
am zis!

PNL-istii ii fac pe PRM-isti si PCR-isti sa para adevarate icoane pe langa ei. icoana mamii vostre de cretini….

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Ianuarie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s