How to fuck up a job, option 3

postat de dracu in 2007-10-23 11:13

Dobitocu de care povesteam aici, a reusit sa isi traga o mareata lovitura de tesla in coaie. Asta e atat de prost ca nici macar nu trebe sapat. Face o treaba excelenta de unu singur…

Ultima imbecilitate:

am aflat si noi ca omu pleca IN FIECARE ZI mai devreme de pe ogor cu o ora. Program e 7:30-18:30 pe santier. Iar omu, zi de zi, pe la 5 prinde o masina si se cara. La noi e destul de multa liberate, in sensul ca daca ai chef sa pleci intr-o zi mai devreme, ai ceva de rezolvat, dai un tel la vre-un (tizu sau io), si se da ok-ul. Nu imi amintesc vreo ocazie in care io, tizu sau fostu sef sa fi zis “da-te ba dreacu, nu pleci nicaieri”.

Tizu i-a trimis un mail prin care i-a atras atentia ca programu e pana la 18:30. la care tipu a raspuns bestial:

* cica a avut un “gentleman agreement” cu fostu sef, ca sa plece mai devreme cu o ora in fiecare zi. Lucru de care ma indoiesc al dracu de tare, ca fostu sef cu siguranta nu e asa de bou cat sa ii fi facut astuia program preferential de munca. Incerc sa verific azi.
* Cica el nu isi ia pauza de pranz, asa ca se considera indreptatit sa plece mai devreme. His fucking business daca isi ia sau nu pauza de pranz, programul pe santier tot la 18:30 se termina.
* Faza cea mai tare: ca el, spre deosebire de cei de la birou, incepe munca la 7:20, si nu pe la 8:30 sau 9.
cu asta a reusit sa isi dea foc la valiza din mai multe motive.
din cate stiu io, lucreaza la HSE Dept, si nu la HR Dept, asa ca nu e his fucking business la ce ora incep aia de la birou munca.
toata lumea la birou (inclusiv Top Management ) incepe munca la 9. asa e programul la birou, 9-18. in general, nu e recomandabil sa te pisi in capul managementului, decat daca ai deja alt job asigurat. Sper sa il aiba. si mai ales, nu e recomandabil sa faci asta cand lucrezi intr-o companie italiana
ca sa nu mai spun ca asta scrie si in contractul lui. 10 ore/zi, si RESPECTAREA PROGRAMULUI DE LUCRU. ala stabilit de mama companie, nu ala stabilit de muschiu lui.

acu pe bune, cum ar merge o firma daca ala de la safety isi face programul 7-15, de exemplu, ala de la HR de la 9-10, accounting 12-15, injinerii de la 15 la 20 (de cand se trezesc din betie, pana se deschid carciumile) a.s.o. nu cred ca ar merge f bine, nu?

Mdeah… se pare ca iar tre sa cautam HSE Trainer. Cre ca pozitia asta e blestemata, ca si precedentu dobitoc si-a luat bocancul in cur. Tot pe motiv de plecat de la munca in mod repetat fara aprobare.

Later edit:
Fucking hell!!!! Project Manageru i-a aprobat porcovanului program preferential. sa plece mai devreme de pe site cu o ora….
Futu-l in gat de marlete, pt chestia asta imi ascut bata si il astept la cotitura. Nu cred ca rezista mai mult de o saptamana asta fara sa calce iar pe bec. si am o banuiala (sau sper, cel putin) sa si-o ia si ala de la client care il sustine pe cocoasa….
Ii dau io sa zaca, futu-l sa fut…

Don’t fuck with the romanians. or the locals.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Octombrie 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s