how to fuck up a job, option 3 (continuare)

postat de dracu in 2007-10-31 18:45

astazi babuinul de care povesteam aici si aici, a fost fericitul beneficiar a unor maari si multe PC (puli in cur). fara vaselina.

ca urmare a invitatie lu tizu, a fost chemat la o discutie “privat” cu Project Directoru. care PD i-a explicat faptul ca nu se pun Clientu si Subcontractorii in copie cand se discuta chestii din bucataria interna, ca indiferent daca-i place sau nu, tizu e seful lui, si ca problemele trebuie discutate pe linie ierarhica, iar bastinasii sunt colegii lui, si ca daca gaseste atmosfera greu de suportat, nimeni nu il tine cu forta. Ca daca el, PD, ar trebui sa aleaga intre un Safety Coach englez care lucreaza de cateva luni cu noi (si impus de Client, printre altele), si o echipa de bastinasi + romani, care l-au ferit pana acu de accidente, mortaciuni si alte “bucurii” d-astea (si ii aduc si un bonus gras de safety, fie vorba intre noi: vreo 20.000$ daca nu e nici un accident in anul cu pricina), ii va fi foarte usor sa faca alegerea, da s-ar putea sa nu il bucure prea tare.

tipu s-a facut rosu ca un cur de maimuta, a balbait o gramada de scuze, si a zis ca sa moara masa daca mai face. sa videm .

unul dintre tipii de la Client (un tip de vreo 50 de ani, biker suparat si diver, d-ala care n-are nici o greata sa-ti tranteasca in fata de are de zis) care il sustinuse pe maimutoi ca sa ia jobul, a aflat de toata povestea. noi (io, tizu + bastinasii) n-avem nici o treaba cu nea bikeru, si ne intelegem bine. Babuinu il pupa p-asta in cur de mi se face greata… oricum, bikeru i-a zis ca din momentu asta nu-l mai cunoaste, dar sa aiba grija ca tampeniile pe care le face se rasfrang si asupra lui (din nou, facerea de bine, futere de mama!). si ca o sa fie FOARTE PISSED OFF (that’s BAD!) daca isi ia PC-uri din cauza lui (asta-i in stare sa-l cafteasca, la propriu).

sefu nostru de la Client, pe de alta parte, ala de-a imbolnavit juma din firma cu gripa aia tampita, a cam inceput sa ne rupa coaiele cu diverse cacaturi, ca sa ne “semnalizeze” ca nu tre sa il atingem pe protejatu lui. asa ca a primit si el azi un “sfat prietenesc” de undeva de sus, de a-si vedea in pula me de treaba, si sa nu isi mai bage nasu in bucataria nostra, ca sa nu si-l piarda.

asa ca, cel putin runda asta, colaborarea dintre mafia romaneasca (io si tizu), aia bastinasa (toti baetii nostri) si cea italiana (PD-ul) a mers ca unsa, si i-a dat-o in gura mafiei englezesti.

Muie Mah! muriti de oftica!

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Octombrie 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s