Mass media + puliticieni = o adunatura de retarzi

postat de dracu in 2007-08-28 15:43

Ca tot e subiectul zilei vanzarea Rompetrol, hai sa ma bag si io in seama.

In primul rand, in legatura cu declaratia lu Mototoliceanu ca nu comenteaza, mi se pare absolut corect. Acu sincer, cati dintre voi i-ati da un sut in coaie celui care va plateste, va asigura un job caldut, etc. Si asta si in public.

Asa ca mi se pare absolut corect ca nu are intre picioare dotarile standard. Fie vorba intre noi, daca nea Moto nu era PM (vine de la prim ministru, nu de la Pula Mica), mai putea el sa bage taxa aia care sa il imbogateasca?? Pt cei care nu stiu depre ce vorbesc, ia cumparati-va voi o masina, si o sa descoperiti imediat. In special daca e una la mana a 2-a, din afara, si ceva mai veche.

S-or trezit alti imbecili (inclusiv BBC), sa spuna ca vanzarea catre Kazahstan reduce dependenta de Maica Rusie. De fapt, nea Dinu Paturica le-a explicat aberatia asta, si ei (din prostie sau coruptie), au pus botul.

Pt cine habar n-are ce-i cu Kazahstanu asta, sa va dau ceva detalii. Presedinte e fostu lider comunist, care printre altele a mai fost si sefu KGB-ului pe tara. Baiatu e un dictator destul de reusit, desi nu chiar la fel de dus cu pluta precum decedatul Turkmen Bashi (asta fuse al Turkmenistanului, si s-a remarcat prin: schimbarea denumirilor lunilor anului, si a zilelor saptamanii dupa el si neamurile lui proaste, scrierea unor “opere marete”, obligatoriu a fi citite si invatate de toata lumea, interzicerea oricarei muzici in afara de cea bastinasa, etc).

Nursultan n-are o problema in a-si fugari ginerii (imi aminteste de sadam chestia asta), in a face sa dispara pe cei care il deranjeaza, sau pur si simplu a-i arunca in parnaie (daca e in toane bune).

Tot Kazahstanu e impanzit de KGB prin toate partile (luati aminte ca acolo e si cosmodromul).

Acu, cat de cretin tre sa fii sa spui ca s-a redus dependenta de Rusia, cand se apeleaza la o tara satelit, care cu siguranta nu ii iese din cuvant lui Putin si KGB-ului. Cel putin pana acum n-a facut asa ceva.

Puletii din mass media fac cam aceeasi greseala cu puliticienii nostri: ei se cred prea destepti, iar pe cititori ii cred prea prosti.

Pt cei care vor sa abereze cu “proprietate privata”, v-as aduce aminte exemplele altor tari, care atunci cand vine vorba de securitatea nationala, isi baga pula imediat in ea de proprietate privata. Si vorbesc de state ca: USA (cand au vrut sa vanda operator portuar arabetilor din Dubai), Franta, si altii.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari August 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s