another one bites the dust

postat de dracu in 2007-07-19 04:25

Povesteam mai demult, aici, de un cretin care (inca) imi e coleg.
Un dobitoc de aborigen HE Training Coordinator, care si-a batut joc de noi, de colegi, si ne-a facut de cacat in cateva ocazii. pe langa asta, prost pregatit profesional, dar expert in “copy-paste”.

S-a ales cu 2 Warning Letter, din motive de plecat de la munca fara a anunta pe nimeni. Din pacate, conform legi, nu il puteam da afara dupa astea 2, ci trebuia sa o asteptamsi pe a 3-a. io i-am zis lu sefu sa il trimita pe santier, ca musai o mai face lata ina odata, si isi ia bocancul in cur, da sefu a zis totusi sa asteptam pana in august, ca-i expira contractul (anul, si nu i-l mai extindem).

Oricum, cunoscand genul asta de dobitoc, i-am spus lu sefu ca inainte de a-l anunta ca nu i se mai prelungeste contractul, sa puna mana si sa faca o copie dupa toate materialele noastre de trainig, pt ca am un feeling ca dobitocul o sa le stearga cand o sa afle. Sefu a fost de acord cu mine, si l-a pus pe unu din santier sa copie tot, si de pe server, si de pe laptop, de saptamana trecuta.

Luni a aflat si comunistu imputit ca tre sa isi caute de lucru. Fie vorba intre noi, contractul se cam apropie de sfarsit, asa ca ar fi trebuit sa se apuce deja de treaba asta.

Oricum, ca sa vezi surpriza dracu, marti disparusera de pe server toate pps-urile de training, iar tipul de pe site ne-a anuntat ca si laptopul a gol pusca.

Acu, ma bucur ca am fost mai smecher decat el. L-am intrebat pe sefu daca nu are de gand sa-i zica nimic de faza asta. ca totusi…. animalul a fost platit pt munca de copy-paste, fara sa mai pomenesc si faptul ca cele mai importante traininguri erau refacute de mine, sau de altii. deci dobitocu a sters inclusiv munca MEA. I-am zis lu sefu ca o sa il informez io in ultima zi de munca pe imbecil ca poa’ sa o suga, ca e mai bou decat se crede, si ca toate materialele sunt bine mersi, in dubla copie. pe server si pe un external hard.

Si totusi, cat de cretin trebuie sa fii ca sa faci asa ceva?? Adica, esti platit pt un produs/serviciu, timp de ani de zile, si cu un salariu frumusel. iar cand aia nu mai au nevoie de tine (din cauza comportamentului tau de cacat, by the way, si dupa ce ai primit vreo 5 avertismente verbale, si 2 scrise), te hotarasti sa distrugi ceva ce le apartine. sa fie clar, nu esti poet sa ai drept de copyright. copii niste cacaturi de pe internet, si atata tot. nu te duce capul macar sa verifici cu documentatia noastra, sa vezi daca se potriveste ori ba. tot io a trebuit sa fac munca asta…

asa ca, idiotule:

“ce bine-mi pare ca ai luat teapa!!!”

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Iulie 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s