the book of revelation

postat de dracu in 2007-06-19 03:56

fooooarteeee interesant film, al dracu sa fiu… facut cre’ ca de/pentru feministe

cica a fost odata ca niciodata un mare smecher de dansator, de-a bainelea dat in pzda masii. el si cu mandra, dansatori dati dracu.

ok, il prinde mandra ca o bulanea pe o colega, si ca pedeapsa il trimite dupa tzigari. asta pleaca si uita sa se-ntoarca.
zbateri, framtari, ca unde-o fi, ca ce-i sparg fatza cand se-ntoarce, etc.

ca sa scurtez, individu fu rapit de 3 cumetre. bunicele, cel putin 2 dintre ele. mah, da rapit, si supus la repetate abuzuri sexuale. adica, ce pla mea.. visu oricarui barbat. ma rog, pan la urma vedeti voi ca treburile-s un pic diferite.

asta cica nu-si amintea mai nimic, avea memoria plecata in concediu fara plata , si se mai declansa din cand in cand cate-o faza, asa d-ampulea.

ma rog, una e cand tipu e legat, si gagicile, impotriva vointei lui, ii trag un BJ de toata frumusetea. apropo, gagicile probabil ca erau neam cu Zorro, ca erau toate mascate, da aveau o “portita” pt gura.

tipu se duce initial sa se planga la politie ca a fost rapit si abuzat de 3 cumetre, la care politaii, in mod firesc, raspund cu “fckin’ lucky bastard”. asa ca se lasa pagubas.

ca sa spulber iluzia de “mooaaamaaaa.. ce misto ar fi” sa va povestesc o faza.

il “roaga frumos” cumetrele pe nea sa faca “mana de caine” (cum se exprima o colega de-a mea), il iau cu binisoru, si pana la urma, la promisiunea ca n-o sa ii rupa picioarele, gagiu isi scuipa in palme si se apuca de treaba. ok, una dintre cumetre ii oferea si ceva spectacol vizual, ca sa ii mearga omului mai usor treaba. tipu ii zice cumetrei ceva de genu ca masculu, chiar daca o arde pe ileana cosanzeana, tot la placerea lui se gandeste mereu.

Dintr-un oarecare motiv, necunoscut mie, se pare ca i-a picat cam greu la stomac afirmatia respectiva cumetrei, drept pt care s-a prezentat dupa ceva timp inarmata cu o stical de un kil de ulei (o fi fost de masline? ca alea “dedicated” nu cred ca se vand la kil totusi…) si cu o ditai sula instalata pe pozitia de tragere cu ajutorul unor curele (strap on dildo se cheama??? girls, help).

nu cred ca are rost sa va povestesc ce a urmat, cert e ca i-am plans de mila lu nea dansatoru, si am zis ca in viata mea nu mai am fantezia sa fiu rapit de una, 2 sau mai multe femei…. sunt duse, frate.. suntem mici copii…

dupa faza asta mi-am bagat pla in el de flm. uita-se cine-o vrea mai departe 🙂

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Iunie 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s