raspuns de la alt parlamentar…

postat de dracu in 2007-05-05 11:47

io:
Sunt convins ca aveati de gand. ati si dovedit asta.

Din pacate, imi demonstrati ca sunteti un “demn” si tipic reprezentat al speciei mutante numite “parlamentar roman”, si ca am avut perfecta dreptate trimitind acel prim mesaj.

va astept la vot, ca sa imi spun si acolo parerea.

fara nici o urma de respect,
dracu

p.s.
nu va obositi sa raspundeti. mi-ati spus suficient deja.

parlamentar raspunde:

Costel Ovidenie wrote:
Domnule alegatorChiar aveam de gand sa va raspund la intrebarile d-voastra ,dar vazand ca doriti sa traiti pana cand primiti un asemenea raspuns, m-am gandit sa traiti cat mai mult .Daca va razganditi la dorinta si mai ales la speranta vietii, legate de un raspuns usor la cateva intrebari ,va stau la dispozitie.Cu stima________________________________

io:
Domnule parlamentar,
Constat, fara nici un fel de surprindere de altfel, ca si dumneavoastra evitati a da un raspuns concret la niste intrebari concrete. Aidoma colegilor dumneavoastra. Stiti foarte bine ca atunci cand votul pentru sau impotriva va poate aduce publicitate nedorita, il faceti secret. De cele mai multe ori.

Din experienta mea profesionala prin diverse tari si culturi, am tras concluzia ca pentru a transmite un mesaj, e nevoie sa adopti limbajul sau / si mentalitatea interlocutorilor. Ca un exercitiu de imaginatie, gaditi-va la Patapievici incercand sa electrizeze masele in Ferentari cu un discurs. Nu cred ca ar avea un succes deosebit in comunicare.

In legatura cu compromiterea mea, lasati-ma pe mine sa ma ingrijorez pentru asta. Pe moment, nu sunt nici persoana publica, nici platit de la buget.

De aceea, va cer din nou sa imi raspundeti la intrebari, indiferent cum ati votat. Va cer sa manifestati barbatie, sa va asumati deschis deciziile, chiar daca poate nu sunt pe placul alegatorilor. Atunci veti avea si respectul meu.
– Cum ati votat la ultima propunere de marire de salariu pentru parlamentari?
– Cum ati votat la introducerea pensiilor pentru parlamentari?
– Cum ati votat in privinta perchezitionarii lui A. Nastase? Vi se pare corect ca unii cetateni sa fie mai egali decat altii? Pe mine unul nu ma intreaba procurorii daca le dau voie sa ma perchezitioneze…
– V-ati consultat cu alegatorii inainte de aceste voturi? Au fost ei de acord?
– Vi se pare corect si cinstit ca cineva sa fie platit daca nu se duce la munca? Daca aveti o firma, ati fi de acord sa va platiti salariatii care nu vin la munca? Noi de ce trebuie sa va platim?
– De ce nu cereti (public) celor ce abuzeaza de anumite drepturi sa inceteze asta? Ma refer la dl. Geoana, care ocupa abuziv o locuinta de protocol , si altii in aceeasi situatie.Cu speranta ca intr-o buna zi voi primi raspuns la aceste intrebari din partea macar a UNUI parlamentar, inchei aici. Sper sa traiesc pana la acea varsta.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Mai 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s