feedback parlamentar no 10

postat de dracu in 2007-05-04 09:26

io:
Domnule parlamentar,

Constat, fara nici un fel de surprindere de altfel, ca si dumneavoastra evitati a da un raspuns concret la niste intrebari concrete. Aidoma colegilor dumneavoastra. Stiti foarte bine ca atunci cand votul pentru sau impotriva va poate aduce publicitate nedorita, il faceti secret. De cele mai multe ori.

Din experienta mea profesionala prin diverse tari si culturi, am tras concluzia ca pentru a transmite un mesaj, e nevoie sa adopti limbajul sau / si mentalitatea interlocutorilor. Ca un exercitiu de imaginatie, gaditi-va la Patapievici incercand sa electrizeze masele in Ferentari cu un discurs (fara nici o aluzie). Nu cred ca ar avea un succes deosebit in comunicare.

In legatura cu compromiterea mea, lasati-ma pe mine sa ma ingrijorez pentru asta. Pe moment, nu sunt nici persoana publica, nici platit de la buget.

De aceea, va cer din nou sa imi raspundeti la intrebari, indiferent cum ati votat. Va cer sa manifestati barbatie, sa va asumati deschis deciziile, chiar daca poate nu sunt pe placul alegatorilor. Atunci veti avea si respectul meu.

– Cum ati votat la ultima propunere de marire de salariu pentru parlamentari?
– Cum ati votat la introducerea pensiilor pentru parlamentari?
– Cum ati votat in privinta perchezitionarii lui A. Nastase? Vi se pare corect ca unii cetateni sa fie mai egali decat altii? Pe mine unul nu ma intreaba procurorii daca le dau voie sa ma perchezitioneze…
– V-ati consultat cu alegatorii inainte de aceste voturi? Au fost ei de acord?
– Vi se pare corect si cinstit ca cineva sa fie platit daca nu se duce la munca? Daca aveti o firma, ati fi de acord sa va platiti salariatii care nu vin la munca? Noi de ce trebuie sa va platim?
– De ce nu cereti (public) celor ce abuzeaza de anumite drepturi sa inceteze asta? Ma refer la dl. Geoana, care ocupa abuziv o locuinta de protocol , si altii in aceeasi situatie.

Cu speranta ca intr-o buna zi voi primi raspuns la aceste intrebari din partea macar a UNUI parlamentar, inchei aici. Sper sa traiesc pana la acea varsta.

parlamentar:
Costel Ovidenie wrote:
Domnule alegator (am scos amarat pentru ca vad ca nu il mai folositi)Mai calm si mai civilizat si va apreciez Daca cineva este necivilizat fata de d-voastra in nici un caz sa nu va purtati la fel.Nu m-am asteptat la asemenea limbaj de la d-voastra pentru ca nu ma cunoasteti .Daca unii colegi parlamentari au un limbaj necivilizat va recomand ca nici acestora sa nu va adresati altfel pentru ca va compromiteti.Puteti combate pe oricine civilizat ,cu argumente.Vreti sa stiti cum votez eu ? Nici o problema .De regula voturile finale se fac electronic si sunt disponibile pe site camerei http://www.cdep.roEu nu pot si nici nu vreau sa ma ascund dupa o adresa de mail si comod sau incomod raspund la toate intrebarile civilizate .Poate dupa ce se finalizeaza aceasta problema cu Domnul Presedinte Basescu,daca mai doriti va stau la dispozitie .
Cu stima

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Mai 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s