petrecerea de dupa

postat de dracu in 2007-03-21 23:01

so, ieri, pt a sarbatori cum se cuvine sfarsitul perioadei de tortura, am adunat tribu de barbari (eu+tizu, A., M., C., si italianu de P.), am incalecat fiecare pe cea avut (masina, taxi, bocanci), si am pornit spre vestitul restaurant rusesc YP.
am inceput subtire, cu un kil de vodca si niste salatele. pan la final s-au dus vreo 3 kile de vodca, in 3-4 insi.
mai tarziu s-a incins treaba, cand au venit si lautarii la masa.
apropo de lautareasa. cu alta ocazie cand am fost p-acolo, a venit la masa, si ne-a intrebat de unde suntem.

-Rumania
– Ahhhh, rumani… Tzigani….
raspunsu meu:
– daaaaa, tzigani, futu-va-n haripa si bot sa va fut…. ca si voi, baga-va-s sarma-n cur…

exact asa, in limba noastra dulce si frumoase. la care tipa mi-a zambit f dulce si a inceput sa cante un cantec tziganesc. frumos, de altfel.

ok, au venit si tura asta, tipa a inceput mai intai sa-l traga de maneca pe A, dracu stie ce voia sa-i semnalizeze… omu era deja dupa o buna cantitate de vodca, asa ca n-a bagat de seama.

s-a lasat pan la urma si cu dansuri (da nu pe mese, ca-s fragile, si noi avem toti cam peste suta). uite aci.

asadar, dupa ce ne-am pus stomacele la cale, am hotarat sa mergem spre U. asta e o bombita, unde se aduna “emergency wifes”, si anume din alea spre varsta de pensionare . motivul pentru care ne ducem acolo e totusi altul, si anume ca au masa de biliard pe care o inchiriezi cu ora. la toate celelalte pub-uri, e ol ista pe care te treci, si cand iti vine randul joci. castigatorul ramane la masa. va dati seama ca daca e multa lume, apuci sa joci odata la 2-3 ore…

si mai e ceva care imi place acolo se intampla cateodata sa vina niste ciutani, studenti la Conservator. unu cu chitara, 3 la vioara.. canta dumnezeieste. tre sa ii prind odata sa le fac niste poze

pe drum spre carciuma, s-au agatat de noi niste cersetori. bineinteles, ciutani de 14-15 ani, buni de munca. urasc cersetorii in tara asta. ii urasc in general da aici ma tin cu greu sa nu-i carpesc… pe la noi iti cer, sunt agresivi vizual sau sonor, si atat.
dar aici vin si PUN MANA PE TINE, SAU TRAG DE TINE…. dumnezeule, tot pleznesc odata unu de ii sar mucii pe pereti.. da tre sa fii atent cu politia..

si cum va spuneam, ne vad astia ca suntem straini, si tabara pe noi. io i-am facut un vant lu unu de a zburat vreo 2 metri, cand a pus mana pe mine. tizu i-a zis de vreo 2 ori in ruseste unui sa nu puna mana pe el, apoi l-a pocnit la oo de-a murit ala. i-a mai apucat si vitejia si au vrut sa sara la noi… inconstienti, in pula mea… io=105 kile, 1.82.; tizu=1.88, 103 kile.; A=1.85, 108 kile. si ailalti care erau cu noi sunt si ei la categoria “peste 80”. m-am intors mai brusc io si cu tizu spre ei, sa-i intrebam de una, de alta, si au descoperit brusc ca au treaba prin alte parti, f urgenta dupa viteza…

ok, io unu am ras un pahar cu apa la carciuma aia, dupa care mi s-a facut brusc pofta de pat, asa ca am fugit acasa.
that’s all, folks

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Martie 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s