How to fuck up a job, BIG TIME – Optiunea 1

postat de dracu in 2007-02-22 14:10

Esti un scotian care numa ce a fost flituit de pe un project din frumoasa si fascinanta Nigerie.

Pt ca ai un prieten cu multe oo, care lucreaza in alta tara din lumea a 15-a, la client, se inventeaza pt tine o pozitie (HSE Coach) in schema. Normal ca nu vii la orice salariu, ci ca un scotian care se respecta, la 700-800£ / DAY.

Clientu ne roaga frumos, noi ne executam, ca deh.. clientu nostru, stapanu nostru, ce p_la mea…

So, vii frumos sa iti iei locu in primire, iti dau astia sa iti alegi apartamentu, frumusel, in centru capitalei, la 1.000 E/luna chiria, ca deh, asta e standardu companiei.

Incepi sa umbli pe mosie, inspectii, bla-bla, etc. Intre timp mai faci si sapaturi sa afli care-i treaba cu aia 2 romanasi care-s pe picor de egalitate cu tine in organigrama, si care-s cam reticenti in a primi lectii de la tine, cel putin pana se lamuresc ce te duce cutiuta.

In cele din urma, te hotarasti tu sa fraternizezi cu aborigenii. Asa ca il iei pe colegu (si viitoru/fostu subaltern) de pe site la o bauta seara/noaptea.

Numa ca nu te uiti, idiotule, ca tu ai in total 1.5m, cu tot cu pantofi, si 60 de kile cu tot cu caramizile din buzunar, iar subalternu pe care il iei la baut are 2 m si 140 kile. Tu bei cot la cot cu el, ca esti scotian, ce pielea mea… nu te uita ca malacu ala bea un kil de vodca fara sa clipeasca. Poti si tu sa faci la fel…

Asa ca dupa 500 de vodca, te-ai facut p_la, si nu mai stii cum te cheama nici daca iti recita politia din pasaport.

Ajungi in cele din urma acasa.

Dimineata (adica la vreo 5 ore dupa jumatea de vodca), constiinta nu si nu.. sa te scoli, sa te duci la munca.. Om constiincios, si vrand sa faci impresie buna, te duci pe barja, asa beat pula cum esti… Te vede subalternu (altu, nu ala mare), te baga in birou, si iti zice sa stai dracu intepenit acolo pana rezolva el ceva cu tine.

Normal ca pe tine te mana setea (de munca sau nu), si nu stai dracu teapan in birou, ci te manca in cur sa iesi pe hol. Si cu cine dai nas in nas, normal, cu Superintedentul. Care e placut impresionat de startul tau ca Health, Safety & Advisor Couch ( Protectia Muncii , la noi), si il suna imediat pe HSE Manager sa te laude. Pt ca tu esti asa de beat incat abia te tii pe picioare, vorbele se zbat sa iasa toate odata din gura, da din cauza inghesuielii nu iese decat o balmajeala cu stropi de saliva.

Ca un om mandru ce te simti, refuzi sa faci testul pt determinarea alcoolemiei. Nu ca n-ar fi evident ce-i cu tine…

So, la o saptamana de zile dupa ce ai ajuns pe aceste frumoase meleaguri, si 2 zile dupa ce ti-ai luat in primire apartamentul moka pt care in Londra ai plati 2.000 lire pe luna pe putin, ti se face frumos valiza, si esti condus la aeroport cu bocancii de rigoare in cur….

Normal ca in felu asta ai reusit sa iti faci de cacat si pila, care si-a pus obrazu pt tine, ca sa nu mai vorbim de tine personal. Deh, vorba aia: englez, profesional cu o spinare de experienta.. bun antrenor, n-am ce zice.

Oricum, ai fost bou. In loc sa te duci la munca asa muci cum erai, stateai dracu acasa, si dadeai un tel sa zici ca ti-a venit ciclu sau ceva de genu asta. Nu te verifica nici dracu… da cateodata prostia doare, ce sa-i faci…

Jim, luate-ar dracii.. contam pe tine sa pleci pe mare in locu meu.. acu tre sa ma duc io, in loc sa stau pe mal la bere & altele…

‘te-n cur, Jim.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Februarie 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s