Feed-back parlamentar no. 8. si raspunsul meu.

postat de dracu in 2007-04-30 00:42

io:

corect. ne vedem la vot, ca sa zic asa. si sper sa primiti cat mai multe mesaje, atat de la sustinatori cat si de la cei care cred ca ati facut un mare rau romaniei, ca sa puteti face dumneavoastra singur socoteala cum privesc romanii gestul dumneavostra.
ma vad nevoit sa iau o pauza in corespondenta noastra, pentru ca am foarte mult de munca, si sunt platit pentru munca depusa. ceea ce va urez si dumneavoastra.

parlamentar:

Mircea Satmareanu wrote:
Ramane de vazut … Nu cred ca puteam discuta despre o majoritate. Chiar din contra. Dar, cum spuneam, om trai si-om mai vedea!

io:

vai de mine, dar nu chiar toata tara!! doar majoritatea celor ce isi exprima intr-un fel sau altul pozitia. se poate foarte bine ca sa aveti o masa imensa de oameni care va aproba, dar in mod tacut. nu sunt chiar atat de prost incat sa cred ca Basescu va avea unanimitate de voturi. si sper sa nu aiba, pentru ca atunci ar fi ceva in neregula.
sii.. gura pacatosului se pare ca adevar graieste:
“In plus, mai stiu si reactia politica. Aceasta nu este in totalitate favorabila presedintelui si comportamentului sau.”
corect, nu in totalitate. doar o majoritate. nu va sugereaza nimic asta?

parlamentar:
Mircea Satmareanu wrote:
Multumesc pentru mesaj. Ne-a luat ceva timp, dar uite ca ajungem sa ne explicam, desi ramanem pe pozitii adverse. Raman cu un gust amar pentru ca, in continuare, sunteti convins ca toata tara este impotriva mea, datorita votului pe care l-am dat! Cred in continuare ca va inselati! In tara aceasta sunt si oameni carora le este rusine de certurile continue dintre presedintele Basescu si toate celelalte institutii ale statului. Iar in ce priveste reactia presei internationale, va sigur ca o cunosc foarte bine. In plus, mai stiu si reactia politica. Aceasta nu este in totalitate favorabila presedintelui si comportamentului sau.
Referitor la legile pentru romani, va asigur ca imi inteleg misiunea ca pe una in care sa veghez si sa incerc sa impiedic incalcarea interesului nostru in legislatia europeana (vezi situatia cu roaming-ul). In plus, treptat, pe msaura ce ne intarim pozitia, vom trece si la promovarea interesului nostru prin legislatia respectiva.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Aprilie 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s