Feed-back de la un parlamentar no 3. si raspunsul meu

postat de dracu in 2007-04-25 13:09

parlamentar:

Valeriu Stefan Zgonea wrote:
Esti prea educat pentru mine.in 5 minute sa te adresezi la http://www.pd.ro sau http://www.traianbasescu.roAcolo e loc de ultimul tau cuvant.In transe de 5 minute !!!!!!!!!!!!!!!!

raspunsul meu:

Domnule parlamentar,

ma bucur ca un alegator a reusit sa va atraga atentia. chiar daca intr-un mod demn de sedinta de condamnare a comunismului din parlament (pana la urma, invatam si noi cate ceva de la dumneavoastra).

Oricum, pentru simplul fapt ca ati deschis mailul si v-ati obosit sa dati un reply, consider ca meritati sa va vorbesc civilizat.

in legatura cu nemultumirile mele, o sa ma adresez la votul pentru referendum. sper sa aveti ( clasa politica ) bunul simt sa tineti cont de el. (asta era o gluma, cu bunul simt).

din punctul meu de vedere, nici ceilalti parlamentari (PD+PLD) nu sunt mai buni decat restul. doar se intampla, din interese politice, sa fie de partea populatie, pe moment. nu i-am auzit sa voteze contra privilegiilor pe care vi le acordati cu harnicie.

si cu siguranta nu e ultimul meu cuvant, pentru ca nu am de gand sa mor foarte repede. sunt inca tanar, si sper sa ajung sa votez de multe ori. uninominal.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Aprilie 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s