alt feedback parlamentar, nu mai stiu ce numar

postat de dracu in 2007-04-26 14:35

parlamentar zice:

Mircea Satmareanu wrote:Ma bucura ca raspunsul meu, care a fost trimis in aceeasi forma tuturor celor care mi-au scris mesaje asemanatoare, a avut un efect. In consecinta, apreciez revenirea la un ton mai normal, pe care se poate discuta. Oricum, mesajul dvs., plin de invective – v-ati fi putut gandi inainte cam ce ati fi simtit dvs. in cazul in care ati fi primit acelasi mesaj !? – era expresia unei emotii intense pe care ati resimti-o fata de gestul meu de a vota suspendarea presedintelui Basescu. Chiar si asa, cu totii trebuie sa ne controlam … Se poate spune orice si pe un ton normal, cu respectul adversarului … Cele bune!

io raspund:

Domnule parlamentar,

recunosc sincer ca tonul folosit a fost violent. nu suficient, pentru cat ati fi meritat, oricum. sigur, nu pentru ilegalitate, ci pentru imoralitate. se pare ca aceasta cerinta nu figureaza in job descriptionul parlamentarilor nostri.

In legatura cu ganditul inainte de a trimite e-mailul, pot sa va spun ca eu nu as fi ajuns niciodata in situatia de a fi urat si dipretuit de o tara intreaga, pentru ca as fi votat altfel.

Iar daca doriti sa vedeti consecintele votului dumneavoastra, cititi presa internationala , si interpretati gesturile recente de politica externa (Geoana, Cioroianu, presedintele Muntenegrului etc.)

cat despre amenintarea cu “autoritatile”, dovedeste o anumita mentalitate. asta e tot ce pot spune, ca sa ma mentin in limite civilizate.

va urez in continuare sa va duceti la munca (nu cum ati procedat ca parlamentari ieri si astazi), si sa mai faceti, macar din cand in cand si legi in interesul romanilor.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Aprilie 2007 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s